Petter fra Vennesla har hele livet holdt på med fotball, først selv som spiller og så etterhvert som trener for laget til sønnen. Etter mange år med mye trening merket han at leddene ikke lengre var som før. Når han kom over en annonse for PureCollagen bestemte han seg for å prøve produktet som så ut til å passe perfekt for ham.

«Jeg tar PureCollagen når jeg spiser frokost, det har jeg gjort nå over lengre tid. Når jeg føler meg så bra som nå kommer jeg til å forsette med det!»

Petter, Vennesla

Jeg tar PureCollagen når jeg spiser frokost, det har jeg gjort nå over lengre tid. Når jeg føler meg så bra som nå kommer jeg til å forsette med det!

For meg er det ikke noe alternativ å slutte å være aktiv, det vil jeg fortsette med så lenge helsen tillater det! En trimtur hver morgen etter frokost er en investering i helsen, det gir også at jeg får overskudd resten av dagen til å gjøre det jeg vil.

Jeg anbefaler PureCollagen til alle venner og kjente!