Petter fra Vennesla

Petter fra Vennesla har hele livet holdt på med fotball, først selv som spiller og så etterhvert som trener for laget til sønnen. Etter mange år med mye trening merket han at leddene ikke lengre var som før. Når han kom over en annonse for PureCollagen bestemte han seg for å prøve produktet som så ut til å passe perfekt for ham.

«Jeg tar PureCollagen når jeg spiser frokost, det har jeg gjort nå over lengre tid. Når jeg føler meg så bra som nå kommer jeg til å forsette med det!»

Petter, Vennesla

Jeg tar PureCollagen når jeg spiser frokost, det har jeg gjort nå over lengre tid. Når jeg føler meg så bra som nå kommer jeg til å forsette med det!

For meg er det ikke noe alternativ å slutte å være aktiv, det vil jeg fortsette med så lenge helsen tillater det! En trimtur hver morgen etter frokost er en investering i helsen, det gir også at jeg får overskudd resten av dagen til å gjøre det jeg vil.

Jeg anbefaler PureCollagen til alle venner og kjente!

Fakturering & Frakt

Levert trygt og sikkert rett i postkassen din

Ordren din

Produkt Delsum
Pure collagen  × 1 kr 79
Delsum kr 79
Totalt kr 79
  • Pay with cash upon delivery.

Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.