Gunn fra Otta

Gunn er glad i holde seg i bevegelse og er ofte ute på tur, hundene hennes elsker det og. Siden både jeg og hundene mine er så glade i turer er det viktig at leddene mine er gode og smidige.

Jeg er opptatt av et sunt kosthold, så derfor er det også positivt for meg at PureCollagen er grundig testet og at alle ingrediensene er trygge. Jeg tar PureCollagen hver dag og føler at det funker for meg!

«Det er viktig for meg å holde formen ved like, jeg elsker turer i skog og mark!«

Gunn fra Otta

Før jeg startet med PureCollagen følte jeg meg ofte stiv og støl, men når jeg så en annonse for dette bestemte jeg meg for å prøve. Jeg kjente ingen som hadde tatt det, men ville gi det en sjanse, det var jo også gratis og uten bindingstid. Nå er jeg kjempeglad for at jeg ga PureCollagen en sjanse!!

Fakturering & Frakt

Levert trygt og sikkert rett i postkassen din

Ordren din

Produkt Delsum
Pure collagen  × 1 kr 79
Delsum kr 79
Totalt kr 79
  • Pay with cash upon delivery.

Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.