At Beate var aktiv i ungdommen tror hun er mye av grunnen til at hun er det fortsatt. 

– Da vi var unge drev vi med alt mulig, både langrenn, løping og håndball, aldri som profesjonell, det var da bare fritidsaktiviteter, sier hun og smiler.

Men skillet mellom fritidsaktivitetene og jobb har aldri vært så tydelige for henne. Hun har jobbet gymlærer, og hatt strikking som hobby i over 40 år. I dag er hun pensjonist, men og nyter tiden som hun bruker til å være aktiv, og selvsagt til å strikke!

– Jeg hadde ikke noe å tape

I en vanskelig periode merket Beate at kroppen ikke spilte på lag med henne. Fingrene og knærne var ikke helt med lengre. Hun følte at han ikke kunne gjøre de store tingene,som for eksempel å gå turer med mannen Svein eller strikke like lenge som hun kunne før. Da begynte hun å se seg om etter et tilskudd som kunne bidra. 

– Jeg prøvde Pure Collagen men sluttet etter noen måneder. Jeg er av den utålmodige typen som ikke orker å vente på resultatene, sier Beate før hun ler litt, likevel bestemte hun seg for å gi kosttilskuddet en sjanse til. – Jeg kom til det punkt hvor jeg ikke hadde noe å tape. Etter drøyt fire måneder ble jeg fornøyd, forteller hun. Nå kan Beate og mannen gå tur hver dag, og strikkingen er ikke lengre noe problem, men veldig kjekt slik det pleide å være! 

«– Jeg kan med hånden på hjertet si at mine ledd fungerer som jeg vil. Nå har jeg tatt Pure Collagen i litt over ett år, og kommer aldri til å slutte!»

Beate fra Sykkylven